Evenementen

ELSTO voor de vierde keer op de ESEF

Voor de vierde keer neemt ELSTO deel aan de ESEF, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de maakindustrie. Diverse systeemoplossingen, eindproducten en componenten worden op de ESEF gepresenteerd. Voor zowel toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling als engineering bent u aan het juiste adres. Neem een kijkje, maak een praatje en stel uw vragen.

 

Logo ESEF 2018 bestel nu gratis tickets

 

Marktpositie

ELSTO is dé specialist op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Op de ESEF krijgt u een indruk van de vele mogelijkheden. Zo produceert en levert ELSTO hoog specialistische reductoren, motoren en klantspecifieke besturingsoplossingen. Aan de basis staan een ruime voorraad van hoogwaardige componenten en specialistische kennis.

Programma

Op de stand wordt onder meer een deel van het leveringsprogramma getoond. Kom kijken naar onze elektromotoren, frequentieregelaars, tandwielkasten, wormwielkasten, planetaire reductoren, servo motorreductoren en besturingen, spindels, actuators, koppelingen en aandrijfcomponenten.

ELSTO is één van de laatste aandrijfhuizen met een groot merkaanbod, met gerenommeerde fabrikanten zoals Bonfiglioli, Trasmital, Vectron, AEG-Lafert en Pfaff.

Innovaties

Naast de reguliere producten presenteert ELSTO met trots vernieuwde reductoren voor zware industriële toepassingen. Naast een nieuw type uit de 300 serie wordt een Heavy Duty reductor met een hoger koppelbereik gepresenteerd. Ook zijn de nieuwste S2U en ANG frequentieregelaars met meer functionaliteit en betere prestaties te bekijken.

Diensten

Met de creatieve engineeringsafdeling levert ELSTO probleemloos de techniek die nodig is. Zo worden maatoplossingen op een creatieve manier bedacht, geëngineerd en geproduceerd. Daarnaast werkt ELSTO in eigen beheer aan nieuwe en vernieuwende toepassingen voor toekomstige markten. Ook voor de aftersales services kunt bij onze service en revisielocaties terecht.

Complete modulaire systeemoplossingen

ELSTO biedt systeem oplossingen aan, zodat slimme gecombineerde aandrijvingen en besturingen hun taak efficiënt verrichten. Met een nieuwe oplossing houdt u bij ELSTO de kosten binnen de perken, omdat u slechts een deel van de ontwikkelingskosten betaalt.

Maak kennis met ELSTO

Onder het genot van een kopje koffie staan de ELSTO productspecialisten u graag te woord. De stand is uiterst geschikt voor een nieuwe kennismaking. Op de stand wordt naast een opengewerkte planetaire reductor een deel van het leveringsprogramma getoond. Laat u tegelijkertijd inspireren door de op het beeldscherm getoonde ELSTO activiteiten.

Kortom, kom naar de stand en maak kennis met ELSTO!

ELSTO voor de vierde keer op de ESEF is over 1 dag

  • 20 March 2018 - 23 March 2018
  • Jaarbeurs Utrecht
    Stand number 01.E010

  • De organisator
  • ELSTO verkoop
  • verkoop@elsto.eu
  • +31 (0)887865200
  • Bestel tickets