De STOKVIS Group is de holding van de volgende dochterondernemingen ELSTO Drives & Controls, EMCE Winches, WIEGEL Transport Equipment, STOLK Services, BOEKHOLT Transmissions, EBD Techniek, AQUABLU Water Purification Systems en Class Yachts Europe. De STOKVIS Group is actief op het gebied van engineering, productie, services en verkoop.

Laatste persbericht

Hefvermogen 10% verhoogd

Eerstvolgende evenement

ELSTO voor de vierde keer op de ESEF

Voor de vierde keer neemt ELSTO deel aan de ESEF, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de maakindustrie. Diverse systeemoplossingen, eindproducten en componenten worden op de ESEF gepresenteerd. Voor zowel toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling als engineering bent u aan het juiste adres. Neem een kijkje, maak een praatje en stel uw vragen.     Marktpositie ELSTO is dé specialist op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek.

Lees meer

Laatste vacature

Medewerker Bedrijfsbureau

De voornaamste taken:Als medewerker bedrijfsbureau heb je een bufferfunctie tussen de productie en de verkoop, tevens ondersteun je de verkoop in administratieve zin. Je begeleidt de ingevoerde orders van het begin tot het eind en je voert zelf orders in voor de directe verkoop aan de balie. Het nalopen van orders in verband met de na te  komen afspraken naar onze klanten is van groot belang. Jij moet er voor zorgen dat alles duidelijk is voor

Lees meer