Activiteiten

Via haar werkmaatschappijen is de Stokvis Group actief op verschillende markten. In onderstaand overzicht is te zien welke markten en activiteiten worden bestreken.

Aandrijven en Besturen

Elsto Drives & Controls is een gespecialiseerde leverancier van mechanische aandrijvingen en de daarbij behorende besturingen, die in de loop der jaren is uitgegroeid van een traditionele importeur/leverancier van mechanische aandrijvingen tot een totaaloplosser op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek.

Lieren en Kaapstanders

Als onderdeel van de Stokvis Group heeft Emcé Winches de afgelopen tientallen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als fabrikant van zowel standaard als op maat gemaakte liersystemen.

Voertuigtechniek

Profesionele mobiliteit gaat over mensen en bedrijven die voor hun beroep onderweg zijn of langs de weg of in de buitenruimte hun werk doen. Vervoerders, hulpdiensten, defensiepersoneel, wegwerkers, maar ook boswachters, nutsbedrijven of mensen met een mobiele werkplaats of servicewagen. Allemaal zijn ze voor hun werk en hun veiligheid afhankelijk van de spullen waarmee ze onderweg zijn. Binnen de Stokvis Group is Wiegel de specialist in professionele mobiliteit.

Transport- en lifttechniek

De wortels van EBD reiken tot begin twintigste eeuw, en is sinds 1998 is men actief op de markt van machines, uitrusting en gereedschappen om zaken te kunnen verplaatsen.  Verticaal, horizontaal of een combinatie van beiden, EBD heeft er verstand van, en staat u met raad en daad terzijde bij uw intern transportvraagstukken.

Waterzuivering

Aqua-etiam zorgt op een verantwoorde manier voor veilig en smakelijk drinkwater op plaatsen waar dit niet zo vanzelfsprekend is.

Machinebouw

In de hedendaagse technologiesector zijn termen als “first time right”en “just in time”, kernbegrippen geworden als het gaat om het effectief en kostenbesparend uitbesteden van werk. Bij Machinefabriek Veldman zaken die sinds de oprichting van het bedrijf in 1974 vanzelfsprekend zijn.

Maritieme dienstverlening

“Believe me, my young friend, there is nothing — absolutely nothing — half so much worth doing as simply messing about in boats”

Uit “The wind in the Willows” van Kenneth Grahame.