EMCE Winches

Every winch a winner

Het Engelstalige bedrijfsmotto van EMCÉ geeft al aan dat veel van de bedrijfsactiviteiten zich buiten onze landsgrenzen afspelen. Ontstaan in het West-Brabant van de jaren twintig werd EMCÉ in de jaren tachtig onderdeel van de Stokvis Group. Op dat moment ook begon de gestage groei van lokale fabrikant van bouwliftjes naar de wereldspeler op het gebied van serie en custom built liersystemen die EMCÉ in de afgelopen dertig jaar is geworden.

Emcé producten zijn aanwezig in alle taken van industrie, scheepvaart en off-shore disciplines zoals baggeren, energie opwekking en olie exploratie, en veel spectaculaire taken waar ook ter wereld konden succesvol worden uitgevoerd dankzij de door EMCÉ geproduceerde lieren. Het snel kunnen ontwerpen en produceren van soms complexe klant specifieke oplossingen is een belangrijk aspect van de unieke EMCÉ aanwezigheid op zowel de Europese als de wereldmarkt.

Een deskundige en ervaren verkoopstaf zorg in samenspraak met de engineering- en compliance afdelingen voor gedegen oplossingen, die de klant in staat stellen zijn ambities te realiseren, op tijd en binnen budget. Vooruitstrevende lierenbouw met een “made in Holland” mentaliteit en kwaliteit.

Voor het volledige verhaal, zie emce.com